27 de novembre del 2019
Empat estèril del Catllar femení davant l’Agramunt (1-1)
Inés Luna salva un punt per l’equip de Lluis Jové amb una pena màxima assenyalada en l’últim minut
El CFS El Catllar Atlètic femení encadena tres jornades sense guanyar després de sumar un estèril empat contra el CFS Agramunt, un equip situat en la zona baixa de la classificació, i que ha estat capaç d’emportar-se un punt del Pavelló d’Altafulla en la 7a jornada de la Primera Divisió Femenina.

Les lleidatanes van avançar-se ben aviat amb el gol d’Aida Giménez en el minut 6, un gol que predominaria en el marcador fins a l’últim minut del partit. Llavors, quan tot feia pensar que el triomf recauria del cantó visitant, Inés Luna va transformar una pena màxima per fer l’1 a 1.
Lluis Jové, tècnic del Catllar, ha reconegut que el punt té un regust agredolç perquè els rivals de la zona alta sí que han guanyat, tot i que el fet de no perdre ha d’ajudar a l’equip a seguir en el bon camí.

Les catllarenques cauen a la 7a posició amb 10 punts, tot i que tenen el podi de la classificació a només quatre unitats. I compte perquè aquest dissabte a les 17.00 h visiten al segon classificat, el CFS Vandellòs.