Esports
Foto: JE Sant Jaume
02 de desembre del 2019
La Riera fa un pas enrere a San Salvador i la Torre suma un punt davant el Sant Jaume
Els rierencs perden l’oportunitat d’abandonar la cua de la classificació i els torrencs segueixen a l’equador abans de rebre l’Altafulla
Per segona setmana consecutiva, el CE Altafulla ha estat l’únic que ha celebrat la victòria al Grup 3 de Tercera Catalana. El CF La Riera ha fet un pas enrere al caure contra un rival directe com és el San Salvador, mentre que el Torredembarra ha sumat un punt jugant de visita davant la JE Sant Jaume.

El conjunt rierenc ha deixat escapar una oportunitat d’or per abandonar la cua de la classificació. Després de l’empat contra el Segur, l’entorn era optimista de cara a la visita al barri del nord de Tarragona. De fet, la Riera ha fallat un penal en la primera part que hagués canviat el guió del partit. Malauradament, el local Salah El Ghabra ha estat l’únic protagonista del partit que ha vist porteria, en el minut 63’, atorgant tres punts vitals al seu equip.

José Antonio Ferreros, tècnic de la Riera, ha lamentat que no pogués comptar amb cap davanter i el penal errat en el primer temps.

Per la seva part, el Torredembarra i el Sant Jaume han empatat en un partit sense gols que els manté enganxats a l’equador de la classificació amb 17 punts. L’expulsió d’Henry Esteban en el 67’ –per doble amonestació, ha fet que els torrencs se centressin a defensar la seva porteria en els últims 20 minuts. Així ho ha explicat el jugador Guillermo Montserrat.

Els torrencs buscaran fer bo el punt obtingut al Palau i Rabassó en el gran derbi del Baix Gaià davant l’Altafulla, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre, a les 16.30 h. Quant a la Riera, rebrà l’Atlètic Valls, segon classificat, a les 12.00 h.
José Antonio Ferreros, entrenador de la Riera
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla