04 de desembre del 2019
El Catllar femení cau estrepitosament a la pista del Vandellós i s’allunya de la zona alta (5-1)
L'equip masculí ha ajornat la seva visita al filial de l’Alforja i tots dos equips esperen una nova data
Cop de realitat per al CFS El Catllar Atlètic femení, que ha patit una golejada a la pista del líder, el CFS Vandellós, per 5 gols a 1, un resultat que el deixa a deu punts del lideratge, i de moment, de l’única posició que permet ascendir a Divisió d’Honor.

Les locals han decidit el partit marcant tres gols abans de complir-se els primers deu minuts gràcies a Sandra Miralles i la dobleta d’Andrea Pardiñas. Ja en la segona part, Laia Vidal ha enterrat les opcions de les catllarenques amb el 4 a 0. Ester Gamarra ha marcat el gol de l’honor en el 28’, mentre que Vidal ha clos el marcador en l’últim minut.
Lluis Jové, entrenador del Catllar, ha reconegut que la derrota “és un cop dur” però espera aprofitar que aquest cap de setmana no hi ha competició fer alguns ajustos que ajudin a l’equip a recuperar la seva millor versió.

El Catllar acaba la jornada 8è amb 10 punts i encadena ja quatre setmanes sense guanyar amb dos empats i dues derrotes. El dissabte 14 de desembre, a les 18.30 h, rep la visita del segon classificat, l’Escola de Ponent Femení. Un partit dur però molt motivador per a intentar revertir la situació.

Pel que fa al Catllar masculí de Primera Divisió, el duel que havia de jugar a la pista de l’Alforja B ha quedat ajornat per a més endavant.