13 de desembre del 2019
El Creixell buscarà la tercera victòria contra l’Alcover B en l’estrena d’Oriol Bosh a casa
El punt aconseguit a Montblanc ha renovat la confiança del conjunt del Baix Gaià
El Grup 24 de Quarta Catalana, un dels pocs que no va aturar-se pel pont de desembre, arriba a la penúltima jornada del 2019 amb un duel cabdal per a la UE Creixell. L’equip del Baix Gaià farà d’amfitrió davant el filial del CE Alcover aquest diumenge a les 18.00 h en l’estrena d’Oriol Bosch davant la seva afició.

El nou tècnic ha dirigit els dos últims partits que l’equip ha jugat a domicili. El primer davant el Reddis B va acabar amb una dolorosa derrota (6-2) mentre que en el segon va sumar un punt després d’arribar al descans amb dos gols en contra. Per tant, l’objectiu dels creixellencs és mantenir les bones sensacions de la segona part davant el conjunt de la capital de la Conca de Barberà.

L’Alcover B no els hi posarà les coses gens fàcils. De moment, està realitzant una bona temporada amb sis victòries i cinc derrotes que el situen 8è amb 18 punts. Cal destacar que és l’únic equip del grup, juntament amb l’Athletic Segur, que no ha empatat cap partit. En l’últim compromís va vèncer al Constantí B per 4 gols a 1 i ara intentarà encadenar la segona victòria seguida contra un altre rival de la zona baixa.