16 de desembre del 2019
L’Altafulla femení celebra la segona victòria golejant al Bellvei (6-2)
Les abelles sumen un triomf cabdal per apropar-se a l’equador de la classificació i agafar confiança de cara a les pròximes jornades
El CE Altafulla femení s’ha retrobat amb la victòria aquest dissabte a la tarda al guanyar l’Atlètic Bellvei en el partit corresponent a la 9a jornada de la categoria Femení 7 TGN, que s’ha disputat a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Les abelles han ratificat les sensacions del darrer compromís contra l’Icomar, tot i que han hagut de treballar de valent per superar a un dels seus rivals més directes a la classificació. De fet, les visitants s’han avançat ben aviat amb el gol d’Anaïs Fernández en el minut 6.

Les groc-i-negre s’han refet molt bé generant diverses ocasions de gol, però la manca d’encert en el remat els ha privat de celebrar l’empat fins al 31’. Llavors, Piedad García ha superat la portera visitant amb un remat des de dins de l’àrea. I vuits minut després, Lorena González ha marcat el 2 a 1 amb un xut llunyà.

El Bellvei tornaria a empatar quatre minuts després d’haver començat la segona part amb un remat d’Anaïs Fernández. Aquesta vegada, però, les altafullenques només han tardat tres minuts a reaccionar gràcies al gol d’Elsa Gutiérrez en una jugada amb diversos refusos dins de l’àrea visitant.

El 3 a 2 ha donat molta confiança a les locals, que han assegurat la segona victòria del curs amb els gols de Laia Gutiérrez (53’), Nuria Isla (59’) i Piedad García (79’). El tècnic Marc Pérez ha destacat la fortalesa mental de les jugadores, a més del bon criteri amb la pilota i el compromís defensiu.

La victòria situa a l’Altafulla 10è amb 6 punts, a un del San Salvador i a quatre de la Selva del Camp, a la qual visitarà el pròxim dilluns 23 de desembre (19.00 h) en l’últim compromís del 2019. I és que el duel contra l’Atlètic Valls, que s’havia de disputar el diumenge 22, ha quedat ajornat.