16 de desembre del 2019
El Creixell deixa escapar la victòria contra l’Alcover B en els últims minuts (1-1)
Els jugadors d’Oriol Bosh paguen car la manca d’encert de cara a la porteria visitant
La UE Creixell s’ha quedat molt a prop d’aconseguir la tercera victòria de la temporada davant el filial del CE Alcover, que ho ha evitat amb el gol de Christian Ramos en el 88’ després que els creixellencs s’hagin avançat amb la diana de Cristian González en el 54’.

El de González no hauria estat l’únic gol dels del Baix Gaià si haguessin estat encertats en les diverses ocasions que han generat en la primera part, com ha reconegut el tècnic Oriol Bosh. En la segona, després de l’1 a 0, han optat per un plantejament més defensiu que gairebé els dona els 3 punts.

Bosh, que debutava a casa, ha assegurat que aquest empat té un regust de derrota pel moment en el qual s’ha produït. Tot i això, s’ha mostrat content perquè l’equip segueix creixent partit a partit.

El Creixell segueix 16è i avant-penúltim amb 9 punts, a tres del Perafort i l’Almoster. El pròxim diumenge, a les 12.00 h, visitarà a un dels equips més forts del Grup 24 de Quarta Catalana, el Base Pallaresos, que és segon amb 31 punts amb una ratxa de vuit victòries.