17 de desembre del 2019
El Torredembarra BC cau a la pista de la Salle Ploms Reus i perd el lideratge (86-66)
Els 21 punts de Manuel Torres queden en res després del fluix rendiment del col·lectiu en l’últim quart
El Torredembarra BC ha cedit el lideratge de la Tercera Masculina al Bàsquet Teresianes B després de caure per 20 punts (86-66) en la pista de la Salle Ploms Reus en l’11a jornada de lliga. Els torrencs han pagat molt car la seva actuació en l’últim quart, on han encaixat un parcial de 29 a 15 que ha sentenciat el duel.

Marc Solé, capità del Torredembarra, ha reconegut que és una “derrota dura” i que el major encert dels locals en els triples ha marcat la diferència.

L’equip de Carlos Molina també havia tingut algunes dificultats en el primer quart (21-13), però s’havia refet força bé imposant-se en el segon (17-18) i empatant en el tercer (19-19), la qual cosa deixava el marcador en un 57 a 51 abans de la batalla dels últims deu minuts. El final ja el coneixem.

Manuel Torres ha tornat a ser el jugador més destacat del Torredembarra amb 21 punts, 10 dels quals han estat tirs lliures. El torrenc s’ha quedat a dos punts del màxim anotador del partit, reusenc Ángel Rodríguez.

La derrota deixa als del Baix Gaià segons amb 19 punts, els mateixos que el nou líder, el Bàsquet Teresianes B. Per darrere els segueixen el Reus Ploms Salle i l’AE Claret amb 18 punts cadascun.
El pròxim dissabte (20.00 h) tindran una bona oportunitat per retrobar-se amb el triomf a la pista del Reus Deportiu B, 11è classificat amb un rècord de 4 victòries i 7 derrotes.