04 de maig del 2015
El CE Altafulla cau per un contundent 6 a 0 al camp del líder, la UE Segur de Calafell
El conjunt femení de l’entitat s’ha imposat per un contundent 3 a 1 al Salou en el segon enfrontament de la Copa Tarragona
Un penal al quart d’hora d’iniciar el partit i l’expulsió de Jordi Quixalós han sentenciat l’enfrontament del primer equip del CE Altafulla al camp del líder, el Segur de Calafell. Els homes de Jordi Castro han jugat els 70 minuts restants amb un home menys davant d’un dels conjunts més forts de la categoria i un dels favorits a l’ascens. Una superioritat que ha quedat reflectida al marcador amb un contundent resultat final de 6 a 0.

Els groc-i-negres disposen a hores d’ara de 37 punts, i haurien d’assolir els 42 per assegurar-se la permanència a la Tercera Catalana. Els propers partits són contra el Constantí el 10 de maig, contra el Montblanc el 16 de maig, contra el Santa Coloma de Queralt el 24 de maig, i contra la Joventut Bisbalenca el 30 de maig.

Per la seva el conjunt femení de l’entitat s’ha imposat per un contundent 3 a 1 al Salou en el segon enfrontament de la Copa Tarragona. Ja es va desfer en el primer partit del Montblanc, i ara acumula una segona victòria que l’apropa una mica més als quarts de final. Lídia Quixalós, Mirian Jiménez, i Helena Blanes han estat les autores dels gols.