18 de desembre del 2019
El derbi entre el filial del Catllar i el Roda de Berà acaba amb una golejada visitant (0-7)
La Pobla desaprofita un marcador d’1 a 4 i salva un punt amb un gol de Faris en el darrer minut
El tercer derbi del Baix Gaià de la temporada a la Segona Divisió Catalana s’ha resolt amb una golejada incontestable del CFS Roda de Berà al filial del CFS El Catllar Atlètic per 0 a 7. Els rodencs han encarrilat el duel en el primer temps amb els gols d’Eric Ciruelo (7’), Ian Aros (15’) i Rubén Olmo (15’).

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera, i l’equip de Nano Bueno ha assegurat el triomf amb el segon gol d’Aros (27’) i Ciruelo (30’). Aquest últim ha firmat la seva tripleta particular en el 37’, mentre que Rubén Olmo ha tancat la golejada en el darrer minut. El tècnic del Roda, Nano Bueno, ha destacat el bon partit dels equip.

El Catllar Atlètic B segueix cuer amb 1 punt, mentre que el Roda de Berà ascendeix a la 8a posició amb 10 punts, superant a una Pobla de Montornès que és 10a amb 9 unitats després d’esgarrapar un empat a domicili contra el filial de l’Huracans la Selva.

L’equip d’Arturo Tamurejo ha deixat escapar una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria. Al minut 14 guanyava 0 a 3 amb els gols de Jonathan Fernández i la dobleta de Daniel Sánchez. Els locals han fet el seu primer gol en el 15’, però Jorge Luque ha tornat a situar als del Baix Gaià a tres gols de distància marcant en la seva pròpia porteria.

Malauradament, l’equip del Baix Camp ha marcat dos gols abans del descans que l’han omplert de confiança, com així ha demostrat en la segona part situant el 5 a 4 en el marcador. El poblenc Faris ha salvat un punt en l’últim minut.

El tècnic, Arturo Tamurejo, s’ha mostrat molt content perquè l’equip no ha renunciat a sumar un bon resultat tot i la remuntada de l’Huracans.

La Pobla rebrà al Futsal Vinaixa aquest diumenge a les 12.00 h, mentre que el Roda de Berà farà d’amfitrió al CFS Montblanc a la mateixa hora. Per la seva part, el filial del Catllar visitarà al segon equip del Vila-rodona a partir de les 17.00 h.