20 de desembre del 2019
Thomas Amang condueix el Nàstic a la segona eliminatòria de la Copa del Rei (3-1)
Els grana s'enfrontaran al Real Zaragoza el cap de setmana de l'11 i 12 de gener al Nou Estadi
El Nàstic de Tarragona ha aconseguit classificar-se per a la segona eliminatòria de la Copa del Rei en imposar-se a la UE Olot aquest dijous al vespre al Nou Estadi. Els grana han certificat el triomf en la pròrroga amb dos gols de Thomas Amang.

Toni Seligrat ha utilitzat un onze amb molts jugadors que habitualment són titulars en la lliga, al contrari del que molts esperaven. Les úniques novetats han estat Damián Petcoff i Lolo Plà. El tècnic valencià ja havia advertit que es prendria el torneig del K.O. molt en serio i no ha faltat a la seva paraula.

Com ben sent habitual en els últims partits, els tarragonins han cedit la possessió de la pilota al contrari, una circumstància que Seligrat atribueix al pes que senten els futbolistes per la responsabilitat que tenen. Tot i que l’Olot gaudia com un gínjol amb les concessions del conjunt local, no ha estat capaç de generar perill a la porteria de Bernabé Barragán.

De fet, el Nàstic ha estat el primer a colpejar amb un golàs de Javi Márquez en el 16’. El migcampista ha sorprès Marc Vito amb un xut des de mitja distància. Un quart d’hora després, però, Carles Mas ha fet l’empat a la sortida d’un córner executat pel veterà Eloi Magat.
En el segon temps, els grana ha sortit més decidits a incomodar a l’Olot i a no deixar-lo jugar amb tanta llibertat. Roger Brugué ha tingut les dues millors ocasions per evitar la pròrroga, sobretot quan ha enviat la pilota al travesser.

La primera part del temps extra ha acabat sense gols. De cara a la segona, Seligrat ha realitzat l’últim canvi amb l’entrada de Thomas Amang, que s’ha convertit en l’heroi del partit els dos gols que han classificat al Nàstic. El primer, un golàs de bandera, enviant, sense angle, la pilota a l’escaire dret de Vito. El segon, amb un remat senzill, sense oposició, aprofitant l’assistència de Pol Valentín.

Toni Seligrat s’ha mostrat molt content per l’esforç que han fet els futbolistes per aconseguir el bitllet en la pròrroga i per l’alegria que suposa pel club i l’afició.

El Nàstic s'enfrontarà al Real Zaragoza en la pròxima eliminatòria, que es disputarà el cap de setmana de l'11 i 12 de gener. Al cap del cos tècnic i dels jugadors, però, només hi ha el partit de lliga contra l'Hérculés, que es disputarà aquest diumenge, a les 17.00 h, al Nou Estadi.