23 de desembre del 2019
El Base Pallaresos destrossa a un Creixell amb deu jugadors (7-1)
L’expulsió de Mohamed Boulayha ha condicionat els segons 45 minuts quan el resultat era de 3 a 1
La bona dinàmica que portava la UE Creixell amb l’arribada d’Oriol Bosch a la banqueta s’ha vist frenada aquest diumenge al matí al feu del Base Pallaresos, que ha demostrat perquè és segon i un dels candidats més ferms a l’ascens a Tercera Catalana. Cal remarcar, que l’expulsió de Mohamed Boulayha en el 43’ ha condicionat els segons 45 minuts.

Samuel Cañas havia donat vida al Creixell després d’escurçar la diferència de tres gols que prèviament havien establert Marc Villares (22’), Gerard Méndez (32’) i Arnau Parellada (36’). El 3 a 1 ha arribat en el 41’, dos minuts abans que els del Baix Gaià es quedessin amb 10 futbolistes.

Oriol Bosch, que no tenia cap recanvi a la banqueta, no ha pogut evitar que els Pallaresos fessin sang amb els quatre gols que han anotat en la segona part a càrrec de Gabriel Blasco, Sergi Tenorio, Joan Pascual i Pau Gallego.

La derrota manté al Creixell 16è i avant penúltim amb 9 punts. El següent rival al qual han de fer front és el filial del Salou, 5è classificat amb 26 punts, que visitarà el Municipal de Creixell el diumenge 12 de gener a les 16.00 h.