13 de gener del 2020
El poblenc Pol Domingo debuta amb el Nàstic en l’adéu a la Copa del Rei (1-3)
Els grana faciliten la victòria al Zaragoza amb dos gols en pròpia porteria en la primera part
L’eliminació del Nàstic de Tarragona a la Copa del Rei a mans del Real Zaragoza, o de si mateix si tenim en compte els dos gols en pròpia porteria de Juan Rodríguez i David Goldar, ha deixat una nota positiva de cara al futur, el debut de Pol Domingo –nascut a la Pobla de Montornès, amb el primer equip.

El poblenc ha sortit en l’onze inicial i ha jugat els 90 minuts, compartint l’eix de la defensa amb Juan Rodríguez, que ha estat el protagonista del 0 a 1 després de rematar amb el cap la pilota al fons de la porteria defensada per Bernabé Barragán. El tècnic, Toni Seligrat, ha destacat la bona actuació de Domingo, que juntament amb Sergio Montero, “han estat titulars per mèrits propis i no per donar minuts”.

Després del bon rendiment que Pol Domingo ha demostrat davant un rival d’entitat com el Zaragoza, caldrà veure si Seligrat li dona l’oportunitat d’estrenar-se a la lliga. De moment, només ha entrat en la convocatòria en dues ocasions, en el partit contra el Sabadell, que va ser l’últim de Xavi Bartolo a la banqueta, i en el darrer a la lliga contra l’Orihuela.

Quant al partit, l’equip aragonès ha marxat al descans amb una renda de dos gols sense haver xutat a porteria. David Goldar també ha tingut la mala fortuna de marcar-se en pròpia porteria mentre intentava desviar un remat dels visitants.

Pol Ballesteros ha donat esperances als grana en la segona part amb un golàs marca de la casa, que de retruc, ha instaurat els nervis en l’adversari. Després de desaprofitar algunes ocasions clares per igualar el marcador, Papunashvili ha marcat l’1 a 3 en una jugada on la sort també li ha girat l’esquena al Nàstic.

Els grana ja pensen en el partit d’aquest dimecres a Llagostora, on començarà la segona volta del campionat amb l’objectiu de capgirar la dinàmica que l’ha portat a les places de descens.