14 de gener del 2020
El Benjamí B s’estrena a costa de la Bisbalenca i el Pre-benjamí s’imposa en el derbi davant el Creixell
L’Aleví A es desfà del Catllar i ascendeix a la segona plaça empatat a 30 punts amb el tercer, la Pobla de Mafumet
El cap de setmana de l’Escola de Futbol del CE Altafulla ha estat força positiu. I és que el Benjamí B ha estrenat el seu caseller de victòries al vèncer la Joventut Bisbalenca per 1 a 8, mentre que el Pre-benjamí ha assolit el segon triomf del curs imposant-se en el derbi contra el Creixell per 1 a 4.

Els alevins dirigits per Javi i Joel López han fet un partit molt complet davant el cuer. Hugo Castillo ha inaugurat el marcador i Enric Vidal ha establert el 0 a 4 amb una tripleta. Iván Duarte ha fet el cinquè i el sisè, mentre que Castillo s’ha encarregat del setè i el vuitè. El triomf els fa abandonar l’última plaça, i són 12ns amb 4 punts.

Quant al Pre-benjamí, s’ha imposat al conjunt creixellenc amb els gols de Pau Valverde, Arnau Domínguez, Yeray Carrasco i Leonardo Di Giovanni. Eneko Chvarri havia anotat l’1 a 3 pels roig-i-negre. Els altafullencs són 14ns amb 6 punts.

L’Aleví A també ha aconseguit la victòria en un derbi del Baix Gaià, en el seu cas davant el Catllar per un marcador de 17 a 1. Víctor Navarro ha estat el màxim anotador amb set gols, seguit dels quatre de Marc González i els tres de Marcel Asencio. Iker Roman, amb dos gols, i Marc Ríos, amb un, també han participat en un triomf que els situa 2ns empats a 30 punts amb la Pobla de Mafumet.

Per la seva part, l’Aleví B ha caigut al camp del Pla de Santa Maria per 7 a 3. Emili Roda ha estat l’autor del 4 a 1, i Roger Escuredo ha anotat el segon i el tercer gol dels groc-i-negre en els últims minuts. L’equip de Raúl i Joan López del Águila és 12è amb 9 punts.