Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
14 de gener del 2020
El Junior A del BBG imposa la seva llei davant el Sant Pere i Sant Pau (76-48)
El Pre-Infantil La Piazzetta estrena la segona fase amb una treballada victòria davant el Cambrils per 47 a 44
Els equips masculins del Bàsquet Baix Gaià han reprès la competició aquest cap de setmana, alguns iniciant la segona fase i altres seguint amb la lliga regular. El Junior Pinturas Clarà, que s'emmarca en aquest últim grup, ha complert els pronòstics davant el cuer, el CB Sant Pere i Sant Pau, i ha aconseguit una gran victòria per 76 a 48 que el manté 2n amb 23 punts, a dos del CB Rapitenc.

Els seus companys del Junior Torre Clima Slu han caigut contra la Salle Ploms Reus per 45 a 63 i són 7ns amb 15 punts, a dos de la tercera posició que defensa el CB Vila-seca, que compta amb un partit menys.

Quant als equips que han iniciat la segona fase de la temporada, el Pre-Infantil La Piazzetta ha aconseguit una treballada victòria davant el CB Cambrils després de vèncer per dos punts, amb un resultat de 47 a 44 que els situa 4ts al final de la primera jornada.

Per contra, el Cadet Auto Casasús ha claudicat a la pista del CB Morell per 87 a 20, un resultat dur que els situa 6ns amb 1 punt.

Els altres equips de la base que encara no han iniciat la segona fase són el Mini Masculí, el Pre-Infantil Artis Viatges i el Cadet Construccions i Reformes Jopi. Els tres arrancaran el pròxim cap de setmana.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla