Esports
Foto: Unionistas
14 de gener del 2020
Javier Ribelles, primer reforç del Nàstic en el mercat d’hivern
El migcampista ha disputat 150 partits a Segona B amb el Levante B, l’Alcoyano i Unionistas de Salamanca
El Nàstic de Tarragona ha hagut d’esperar catorze dies des de l’obertura del mercat de fitxatges per tancar la primera incorporació de les diverses que s’esperen per reconduir el rumb de l’equip, que segueix en places de descens a Tercera Divisió. Javier Ribelles (Paterna, València), migcampista de 27 anys, aterra a la Budallera després de finalitzar la seva relació contractual amb Unionistas de Salamanca, equip del Grup II de Segona B.

El nou jugador grana va formar-se a la pedrera del Valencia, on va jugar fins a la categoria Infantil. Ja com a amateur, ha jugat en diversos equips del País Valencià com el Torre Levante, el Ribarroja, l’Ontinyent o el Paterna.

En la temporada 2015-16 va firmar pel filial del Levante, estrenant-se a Segona B. Després de completar dues campanyes, l’Alcoyano va interessar-se en els seus serveis per seguir jugant en la categoria de bronze del futbol estatal. En finalitzar el curs 2017-2018, va signar amb Unionistas, que aterrava a la categoria des de Tercera Divisió. Durant la seva estança al club de Salamanca ha estat titular indiscutible jugant 52 partits, en els quals ha anotat 6 gols.

Ribelles ha jugat un total de 150 partits a Segona B, i ara haurà de posar la seva experiència al servei d’un Nàstic que ha trobat en ell un migcampista de tall defensiu, que atorga equilibri a l’equip, i que li agrada recuperar la pilota per fer-la arriba als jugadors de la zona d’atac.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla