17 de gener del 2020
L’Altafulla femení cau golejat a Valls i ja pensa en la visita a Astorga (8-1)
Les abelles afronten un partit important al barri de Reus davant un rival directe
El CE Altafulla femení ha claudicat davant l’Atlètic Valls en la visita a la capital de l’Alt Camp aquest dijous al vespre, on ambdós equips han disputat el partit ajornat de la 10a jornada de la categoria femení 7 TGN. Les groc-i-negre han encaixat un marcador de 8 a 1, que trenca amb la bona línia que havien mostrat en les últimes setmanes de competició.

Les locals han encarrilat el partit en la primera part per mitjà de Cristina Sánchez, autora d’una dobleta, i Georgina Morales. Ambdues han enterrat qualsevol opció de remuntada per part de les del Baix Gaià amb un i dos gols, respectivament, en l’inici del segon temps.

L’Altafulla ha despertat quan quedaven 15 minuts per arribar al final amb un gol de Nuria Isla, que ha encoratjat a les seves companyes per pressionar més amunt i anul·lar la sortida de pilota del rival. Malauradament, les altafullenques no han aprofitat aquesta circumstància per escurçar el marcador, i el Valls les ha agafat desprevingudes en dues ocasions perquè Morales i Gemma Bona completessin la golejada.

Les abelles segueixen onzenes amb 7 punts, i ja pensen amb la visita al camp de la Unió Astorga aquest dissabte a les 14.30 h. Les reusenques són novenes amb 13 punts, i voldran aprofitar la situació del seu rival per ampliar la diferència amb la part baixa. Marc Pérez, tècnic de l’Altafulla, té ben clar que és un partit molt important per revifar els ànims del vestidor i encarar amb optimisme les últimes jornades de la primera volta.

L’Altafulla recupera per a la causa a la portera Eva Molina, que ja ha complert els dos partits de sanció, i també a Carla Recasens i Elena Riera. L’única baixa segura és la de Judith Mata.