Esports
07 de maig del 2015
Altafulla acomiada el camp de terra de l’Estadi Municipal Joan Pijuan
Serà aquest dissabte a partir de les 10:30h amb un torneig d’entitats
L’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla rebrà aquest dissabte el comiat que es mereix. Una iniciativa promoguda pel Centre d’Esports Altafulla, i en què també hi col·laborarà la regidoria d’Activitat Física i Esport, i totes aquelles persones que vulguin prendre part de la celebració. El camp deixarà de ser de terra a partir del proper 14 de maig, quan l’empresa Voracys SL iniciarà els treballs d’instal·lació de la gespa artificial.

La jornada s’iniciarà a dos quarts d’11 del matí amb un torneig d’entitats, i estarà amenitzada amb un petit pica-pica gentilesa del club, qui també aprofitarà per entregar els nous carnets als socis.

El camp de joc tindrà unes dimensions de 94 metres de llargada, i 59,5 metres d’amplada, una orientació del seu eix longitudinal N– S, i permetrà la col·locació de dos camps de futbol 7 disposats perpendicularment a aquest eix (tal com admet la normativa NIDE). L’espai condicionat amb gespa artificial quedarà perfectament delimitat i encaixat, en els costats oest i sud, pels murs i baranes que configuren les grades, i en els costats nord i est pel paviment de formigó i la barana metàl·lica contínua.

El cost de les obres s’eleva als 290.000 euros, i es preveu que estiguin enllestides el 14 d’agost. Una data per la qual s’han mostrat molt satisfets des del club, sobretot pel que fa a l’Escola de Futbol.

El d’aquest diumenge davant del Constantí serà el darrer partit que jugarà el primer equip de l’entitat al camp de terra del Joan Pijuan.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla