Esports
07 de maig del 2015
Altafulla acomiada el camp de terra de l’Estadi Municipal Joan Pijuan
Serà aquest dissabte a partir de les 10:30h amb un torneig d’entitats
L’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla rebrà aquest dissabte el comiat que es mereix. Una iniciativa promoguda pel Centre d’Esports Altafulla, i en què també hi col·laborarà la regidoria d’Activitat Física i Esport, i totes aquelles persones que vulguin prendre part de la celebració. El camp deixarà de ser de terra a partir del proper 14 de maig, quan l’empresa Voracys SL iniciarà els treballs d’instal·lació de la gespa artificial.

La jornada s’iniciarà a dos quarts d’11 del matí amb un torneig d’entitats, i estarà amenitzada amb un petit pica-pica gentilesa del club, qui també aprofitarà per entregar els nous carnets als socis.

El camp de joc tindrà unes dimensions de 94 metres de llargada, i 59,5 metres d’amplada, una orientació del seu eix longitudinal N– S, i permetrà la col·locació de dos camps de futbol 7 disposats perpendicularment a aquest eix (tal com admet la normativa NIDE). L’espai condicionat amb gespa artificial quedarà perfectament delimitat i encaixat, en els costats oest i sud, pels murs i baranes que configuren les grades, i en els costats nord i est pel paviment de formigó i la barana metàl·lica contínua.

El cost de les obres s’eleva als 290.000 euros, i es preveu que estiguin enllestides el 14 d’agost. Una data per la qual s’han mostrat molt satisfets des del club, sobretot pel que fa a l’Escola de Futbol.

El d’aquest diumenge davant del Constantí serà el darrer partit que jugarà el primer equip de l’entitat al camp de terra del Joan Pijuan.
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426