Esports
08 de maig del 2015
El CE Altafulla juga aquest diumenge els darrers partits de la temporada a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El primer equip rep el Constantí a les 17h, i en acabar el femení s’enfronta al Montblanc en un nou partit de la Copa Tarragona
Aquest cap de setmana toca refer-se de la contundent derrota al camp del Segur de Calafell per tal d’afrontar amb garanties un partit que també es presenta complicat. El primer equip del CE Altafulla s’enfronta aquesta jornada al Constantí. Un rival que, tot i tenir ja els deures fets, sortirà a guanyar. El president groc-i-negre, Francesc Julià, ha demanat “no baixar la guàrdia i donar-ho tot al terreny de joc”.

Per assegurar-se la permanència haurien d’assolir els 42 punts. Ara encara en tenen 37, però Francesc Julià es mostra convençut que mantindran la categoria.

Els darrers partits d’aquesta temporada seran contra el Montblanc el 16 de maig, contra el Santa Coloma de Queralt el 24 de maig, i contra la Joventut Bisbalenca el 30 de maig.
En acabar el partit contra el Constantí, l’equip femení de l’entitat rebrà el Montblanc en un nou enfrontament de la Copa Tarragona.

Els d’aquest diumenge esdevindran els darrers partits d’aquesta campanya a l’Estadi Municipal Joan Pijuan ja que les obres d’instal·lació de la gespa artificial s’iniciaran el proper 14 de maig. Precisament per acomiadar el camp de terra, el club celebrarà un torneig d’entitats aquest dissabte al matí amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La propera setmana els diferents equips de l’entitat altafullenca encetaran els entrenaments al camp del Creixell.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla