Esports
11 de maig del 2015
El CE Altafulla guanya per 4 gols a 3 al Constantí i garanteix la permanència a la Tercera Catalana
Han marcat Tudela, Pol Inglés, Nieto i Raúl Correa en un cap de setmana en què el club ha organitzat una festa de comiat al camp de terra
Els gols de Tudela, Pol Inglés, Nieto, i Raúl Correa han donat aquest diumenge una victòria vital al primer equip del CE Altafulla. Els homes de Jordi Castro s’han imposat per 4 a 3 al Constantí. Tres punts que els garanteixen la permanència a la Tercera Catalana. La millor manera d’acomiadar el camp de terra, que des d’aquest dijous quedarà enrere per donar pas al nou camp de gespa artificial.
Tot i aconseguir el manteniment de categoria, encara els queden pendents tres partits més. Contra el Montblanc el 16 de maig, contra el Santa Coloma de Queralt el 24 de maig, i contra la Joventut Bisbalenca el 30 de maig.

Qui també ha acomiadat la terra amb victòria ha estat l’equip femení de l’entitat. Una golejada per 9 a 1 contra el Montblanc els permet donar ara un nou pas endavant en la Copa Tarragona.

Més enllà dels dos enfrontaments oficials, el club, entitats del municipi, i vilatans i vilatanes a títol individual s’han vestit de curt aquest dissabte per participar en la festa de comiat. Una festivitat impulsada des del CE Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Aquesta setmana els diferents equips de l’entitat altafullenca ja encetaran els entrenaments al camp del Creixell.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla