03 de febrer del 2020
L’Atlètic Valls destrossa a un Altafulla que perd el lideratge en benefici del Llorenç (6-2)
Els altafullensc sucumbeixen davant l’encert golejador de Jordi Rosines, autor de 4 gols. El pròxim rival, el Sant Jaume
L’Atlètic Valls s’ha confirmat com la bèstia negra de l’Altafulla en la temporada 2019-20. Els vallencs, que eren els únics que havien aconseguit guanyar al conjunt de Raúl Tudela després del 0 a 3 al Joan Pijuan, ha tornat a repetir la fita amb un marcador molt més dolorós (6-2) que deixa als groc-i-negre sense lideratge en benefici del Llorenç.

Els vallencs han encarrilat el partit en la primera part amb la dobleta de Jordi Rosines, que ha fet el primer i el tercer, i els gols d’Òscar Periche i Àlex Zurita. El segon temps ha començat amb la diana de Pol Inglès, que donava esperança a un Altafulla que havia sortit al terreny de joc amb quatre variacions respecte a l’onze inicial.

Malauradament, el Valls només ha tardat quatre minuts a contestar per mitjà de Rosines, aprofitant els riscos que han assumit Raúl Tudela i Jordi Araus passant a una defensa de tres centrals. Inglés ha tornat a descomptar amb un remat de cap a l’abast de molt pocs en el 61’, mentre que el mateix Rosines ha completat la golejada i una actuació individual magistral amb el 6 a 2 en el 81’.

La derrota fa que l’Altafulla acabi la jornada 2n amb 41 punts, un menys que el nou líder, el Llorenç dirigit per l’exaltafullenc, Jordi Castro, i un més que l’Atlètic Valls, que torna a entrar de ple en la lluita per l’ascens. D’aquests tres equips, els de la capital de l’Alt Camp són els únics que tenien aquest objectiu des de la primera jornada.

El pròxim dissabte, a les 16.30 h, els groc-i-negre tindran un altre compromís de màxima dificultat davant la JE Sant Jaume, que arribarà al Joan Pijuan després d’haver recuperat la 5a plaça (32 punts) amb la victòria a Torreforta per 1 gol a 2.