04 de febrer del 2020
El Catllar cau davant el Valls en el gran derbi del Camp de Tarragona (1-2)
Amb aquesta derrota continua en 17a posició empatant a punts amb el cuer
El CE El Catllar encadena la cinquena jornada consecutiva sense puntuar després de caure per la mínima contra la UE Valls, tercer classificat, en el derbi del Camp de Tarragona de Primera Catalana. Els d’Àlex González veuen cada cop més lluny les places de salvació i s’enfonsen en la 17a posició, empatats a punts amb el cuer, el Sant Ildefons.

El Valls es va avançar al marcador en la primera jugada del partit amb un gol de Joan Torné i va tancar la primera part amb el 0 a 2 que va establir Raúl González amb un gol en pròpia. Els catllarencs van reaccionar al primer minut de la represa amb una diana de Jhon Breyner Manrique, que va ser insuficient per empatar el partit.

Àlex González, entrenador del Catllar, lamenta que tot i intentar-ho durant tota la segona part, els seus jugadors no van aconseguir el segon gol per, com a mínim, sumar un punt.

Tot i la mala situació del conjunt baixgaiaienc, l’entrenador assegura que els jugadors segueixen amb il·lusió per salvar la categoria i diu que la permanència implica encadenar dues o tres victòries seguides.

D’aquesta manera, els del Baix Gaià segueixen en la 17a posició i el que és pitjor, estan 10 punts per sota de la salvació. Aquesta setmana tornen a jugar a casa contra el rival que marca el descens, el Viladecans.