Esports
12 de maig del 2015
El torrenc Àngel Batlle es proclama subcampió de la Copa d'España de Trial
El pilot i president del Club Biketrial Costa Daurada també assoleix el segon lloc en una nova prova del Campionat de Catalunya
Cap de setmana rodó per al pilot i president del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle. Dissabte es va proclamar subcampió de la Copa d’España de Trial, i diumenge es feia també amb el segon lloc en una nova prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, on el torrenc hi havia de ser present per poder classificar-se al Campionat del Món que se celebrarà aquest estiu. Ha estat un cap de setmana dur, amb 1300km de viatge i dues competicions en només 12 hores de diferència.

La del dissabte es va celebrar a Cartagena, a Múrcia. Un títol que l’any passat va guanyar en la màxima categoria amb bicicleta de roda gran, de 26 polzades. Enguany, però, l’organització va decidir ajuntar diferents categories, un fet que multiplicava els rivals del pilot torrenc. A això se li va sumar un circuit molt dur de cinc zones a tres voltes, i les altes temperatures. Uns entrebancs, però, que no van ser cap problema per Àngel Batlle, qui s’ha mostrat molt satisfet.

La del diumenge es disputava a Castellbell i el Vilar, a Barcelona, on també va fer molt bona cursa, tot i el cansament.

Ara, la propera cita la té diumenge, quan se celebren els Campionats de Catalunya de Trial a Sant Julià de Vilatorta.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla