10 de febrer del 2020
El Catllar talla la ratxa de cinc derrotes amb un empat davant el Viladecans (1-1)
Jordi Prades ha posat per davant als del Baix Gaià amb el seu vuitè gol de la temporada
El CE El Catllar ha aprofitat l’empenta de l’afició i ha aconseguit puntuar gairebé dos mesos després de l’última victòria a la Primera Catalana. L’empat aconseguit a casa davant el Viladecans pot ser un punt d’inflexió que impulsi als d’Àlex González, que cada cop tenen menys cartutxos per salvar la categoria.

Jordi Prades, el màxim golejador dels catllarencs a la lliga, ha avançat als locals al minut 21 amb el seu vuitè gol de la temporada. Cepeda, un minut abans del descans, ha restaurat les taules en el marcador. L’inici del segon temps ha estat per l’expulsió del visitant Óscar Hernando, una circumstància que el Catllar no ha aprofitat per endur-se la victòria.

Un punt que permet somiar als del Baix Gaià amb la salvació però que els manté penúltims. La nota positiva és que dels equips en descens, els catllarencs han estat els únics que han puntuat.
El tècnic del Catllar, Àlex González, ha destacat la importància del punt assolit tot i haver-se quedat a les portes de la victòria.

Aquesta setmana els del Baix Gaià es desplacen a Martorell per enfrontar-se a l’equip que marca el descens amb 22 punts. L’empat de diumenge pot ser un tret positiu per arrencar una ratxa que passa per tornar a puntuar el pròxim cap de setmana.