Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
14 de febrer del 2020
El Pre-Infantil femení del BBG es juga la 1a plaça a la pista del Sant Pau Apòstol
El Pre-Infantil La Piazzeta masculí pretén assaltar la 4a plaça del CB Salou
El Bàsquet Baix Gaià afronta l’últim cap de setmana de competició abans de l’aturada per carnaval i ho fa amb dos partits importants per als seus equips femenins. El Pre-Infantil es juga la 1a plaça del grup a la pista del 3r classificat, el Sant Pau Apòstol, aquest dissabte a les 10.00 h, mentre que una hora més tard, l’Infantil B visita a la Salle TGN a la cerca d’una victòria que l’apropi al podi de la classificació.

A la mateixa hora, el Cadet juga al Pavelló d’Altafulla davant el CB Sant Pere i Sant Pau, 5è classificat, davant el qual necessitat guanyar per mantenir la 2a plaça i seguir ben a prop del líder, el TGN Bàsquet, que juga contra l’últim, el CJ Ulldecona.

Més tard, a les 13.00 h, el Junior té un partit molt complicat davant el líder del seu grup, l’AE Claret.

Pel que fa als equips masculins, la jornada es redueix a tres partits. El més important és el que disputa el Pre-Infantil La Piazzeta a la pista del 4t classificat, el CB Salou, aquest dissabte a les 12.00 h. Si els del Baix Gaià s’enduen la victòria, passaran al seu rival en la classificació.

Un quart d’hora després, el Cadet i Construccions Jopi visita el Bàsquet Teresianes en un partit on parteix amb desavantatge, com indica la classificació. D’altra banda, cal recordar que el Pre-Infantil Artis Viatges ja va disputar el partit d’aquest cap de setmana davant la Salle CBT, a la qual va superar per 56 a 68, situant-se 3r en la taula.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat