17 de febrer del 2020
Les abelles cauen davant el Constantí en un dels millors partits de la temporada (2-3)
Les groc-i-negre han estat capaces d’igualar el primer i el segon avantatge de les visitants, i han tingut opcions de puntuar fins al final
El CE Altafulla femení ha realitzat un dels millors partits de la temporada en el duel inaugural de la segona volta de la categoria Femení 7 TGN davant el CE Constantí, que ha tingut lloc aquest dissabte a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Les groc-i-negre han caigut lluitant fins a l’últim segon, quedant-s molt a prop de puntuar contra el 3r classificat.

Les abelles han ratificat la millora que havien experimentat al final de la primera volta, tant en el joc com en l’aspecte psicològic. El Constantí s’ha avançat en el minut 11 amb el gol d’Andrea Bader a la sortida d’un córner, però Judith Mata ha respost en el 22 amb un xut ras des de dins de l’àrea. Les visitants han tornat a colpejar quan faltaven quatre minuts per arribar al descans, quan Laura Vallhonrat ha aprofitat el rebuig d’una falta per superar Eva Molina.

Les altafullenques han restaurat les taules a l’inici del segon temps amb el gol de Carla Recasens, que ha culminat una bona jugada col·lectiva. Els dos equips han tingut ocasions per avançar-se, i finalment ha estat el Constantí qui ho ha aconseguit gràcies a Evelyn Entrena en el 63’. Lorena Giménez i Laia Gutiérrez han tingut l’oportunitat de fer l’empat, però no han encertat en els seus remats.

Marc Pérez, tècnic de l’Altafulla, s’ha mostrat molt satisfet pel gran treball que han realitzat les jugadores davant un dels millors equips de la categoria. Tanmateix, ha reconegut que qualsevol dels dos equips podia guanyar el partit, i malauradament, ho ha fet el seu adversari.

Les abelles, que cauen a la 9a plaça amb 19 punts, tindran un altre compromís de màxima exigència el pròxim diumenge 1 de març al camp de la Floresta, 2n classificat i candidat al títol de lliga. El partit es jugarà a partir de les 17.00 h al barri de Ponent.