18 de febrer del 2020
El Cadet goleja al Tancat i arriba a l’aturada a 4 punts del líder
El Juvenil i l’Infantil cauen davant el Marc Bartra B i el Calafell D tot i començar guanyant el partit
Nou cap de setmana rodó per al Cadet del CE Altafulla, que arriba a l’aturada per les festes de carnaval a només quatre punts del lideratge després de golejar al Tancat per 6 gols a 0, i que l’Arboç hagi cedit un empat al camp del Vendrell. Entremig dels dos hi ha un Constantí amb 33 punts, un més que el conjunt groc-i-negre.

L’equip d’Arnau Diaz s’ha avançat amb el primer dels dos gols de Pau Tapia en el minut 15. El segon arribaria abans del descans, mentre que Raúl Barea i Hugo Fanjul han sentenciat el partit a l’inici del segon temps. Ayoub El Allaoui i Aleix Robert han completat la golejada.

David Arévalo, jugador del Cadet, ha destacat el bon treball que ha realitzat l’equip i la intensitat amb la qual han disputat el partit. Tanmateix, creu que està capacitat per lluitar pel campionat.

Per la seva part, el Juvenil ha sumat una nova derrota en caure davant el Marc Bartra B a Banyeres del Penedès. Daniel Pastor ha avançat als altafullencs en el minut 34’, però els locals han remuntat amb dos gols en el segon temps.

Els de Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez han vist com el seu rival se’ls escapa a la classificació amb sis punts d’avantatge, mentre es queden 7ns amb 24 punts.

Quant a l’Infantil, no ha pogut donar continuïtat a la victòria davant l’Escola de Valls després de caure contra l’EFB Calafell D. Igual que li ha passat al Juvenil, els de Dani García han vist com el rival els ha remuntat el gol inicial d’Iván Martín, situant-se amb un avantatge de 3 a 1.
Gael González ha marcat el segon dels altafullencs en l’inici del segon temps, però el resultat ja no ha patit cap més canvi. L’Altafulla acaba la jornada 9è amb 23 punts, a dos del Cunit.