25 de juny del 2015
El torrenc Llorenç Gómez salva la selecció espanyola als Jocs Europeus de Bakú
Després d’empatar a un gol, Espanya va derrotar Itàlia a la tanda de penals
Un gol del torrenc Llorenç Gómez a dos minuts del final va evitar la primera derrota de la selecció espanyola de futbol platja als Jocs Europeus que s’estan disputant a la capital d’Azerbaidjan, Bakú.

En un partit de molta intensitat contra Itàlia on l’extrema calor va ser protagonista en tot moment, els transalpins van anar per davant al marcador gairebé tot el partit, fins que a falta de dos minuts per al final, Gómez va aconseguir posar les taules al marcador. Després de no veure cap diana més a la pròrroga, va ser la tanda de penals qui va decidir el vencedor de l’enfrontament. Va ser el propi jugador de Torredembarra qui va marcar el primer llançament i va encarrilar el triomf, que es va decidir amb un marcador de 3-1 a favor d’una selecció espanyola que va anotar els tres que va llençar.

Es tracta d’una victòria que pot esdevenir clau per aspirar a les medalles en la fase decisiva de la competició, que en el cas del futbol platja durarà fins aquest diumenge.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats