Esports
Foto: Anna F.
09 de juliol del 2015
Torredembarra acull la VI duatló Mediterranean Race aquest dissabte
La prova consisteix en fer un recorregut de 5km corrent, 2 nedant i després repetiran el mateix circuit d’atletisme que a l’inici
Torredembarra acollirà aquest dissabte 11 de juliol la sisena edició de la duatló Mediterranean Race. Es tracta d’una prova patrocinada pel Patronat de Turisme de Torredembarra.

L’inici de la prova està previst a dos quarts de nou del matí, davant el mateix Patronat, al Passeig Rafael Campalans. Els duatletes realitzaran una cursa a peu de 5 km pel passeig Marítim i part de la platja dels Muntanyans, i completaran la distància fent el mateix recorregut a la inversa, fins arribar de nou davant del Patronat Municipal de Turisme.

Una vegada acabada la primera part de la prova, la cursa atlètica, els participants s’hauran d’endinsar a la platja de la Paella, on realitzaran un circuit nedant de 2 km. Un cop finalitzada la natació, tornaran a fer la mateixa cursa a peu que a l'inici, que finalitzarà davant del Patronat de Turisme i correspondrà al desenllaç d’aquesta Mediterranean Race.

L’entrega de premis de la prova està prevista a dos quarts d’onze del matí, i rebran un trofeu els tres primers classificats de cada categoria (que pot ser o bé absoluta o bé per clubs), masculina i femenina. Els quarts i cinquens classificats en categoria absoluta rebran una medalla.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla