Esports
Foto: Anna F.
09 de juliol del 2015
Torredembarra acull la VI duatló Mediterranean Race aquest dissabte
La prova consisteix en fer un recorregut de 5km corrent, 2 nedant i després repetiran el mateix circuit d’atletisme que a l’inici
Torredembarra acollirà aquest dissabte 11 de juliol la sisena edició de la duatló Mediterranean Race. Es tracta d’una prova patrocinada pel Patronat de Turisme de Torredembarra.

L’inici de la prova està previst a dos quarts de nou del matí, davant el mateix Patronat, al Passeig Rafael Campalans. Els duatletes realitzaran una cursa a peu de 5 km pel passeig Marítim i part de la platja dels Muntanyans, i completaran la distància fent el mateix recorregut a la inversa, fins arribar de nou davant del Patronat Municipal de Turisme.

Una vegada acabada la primera part de la prova, la cursa atlètica, els participants s’hauran d’endinsar a la platja de la Paella, on realitzaran un circuit nedant de 2 km. Un cop finalitzada la natació, tornaran a fer la mateixa cursa a peu que a l'inici, que finalitzarà davant del Patronat de Turisme i correspondrà al desenllaç d’aquesta Mediterranean Race.

L’entrega de premis de la prova està prevista a dos quarts d’onze del matí, i rebran un trofeu els tres primers classificats de cada categoria (que pot ser o bé absoluta o bé per clubs), masculina i femenina. Els quarts i cinquens classificats en categoria absoluta rebran una medalla.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla