Esports
09 de juliol del 2015
Aquest dijous es reuneixen els voluntaris dels Jocs Mediterranis a Altafulla amb motiu del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic
L’objectiu és fer un gran salt qualitatiu des del punt de vista organitzatiu de cara a la prova que acollirà el municipi el 29 i el 30 d’agost
Cada cop queda menys per la gran cita esportiva de l’any a Altafulla. Els propers dies 29 i 30 d’agost el municipi serà la seu del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic, la prova de major envergadura que s’hagi organitzat mai a la localitat en l’àmbit de l’esport.

Són anys de preparació els que ja es porten a l’esquena a Altafulla, però la intenció de la Federació Espanyola de Triatló, la de la Catalana, la del Comité Organitzador de Tarragona 2017 i la de l’organització a Altafulla és fer un gran salt qualitatiu des del punt de vista organitzatiu respecte el que s’ha fet fins ara.

Totes les instruccions i novetats sobre aquest esdeveniment es tractaran aquest dijous a les 7 de la tarda a La Violeta, on hi haurà la reunió corresponent. S’hi posaran les bases també del que serà la competició de l’1 i el 2 de juliol de 2017, la prova del Triatló dins el marc del Jocs Mediterranis, per la qual encara falten dos anys. A La Violeta hi assistirà també l’equip de voluntariat de Tarragona 2017, i es resoldran tots els dubtes que puguin sorgir.

Des de la organització s’ha demanat confirmar l’assistència a la reunió per poder-la planificar de la millor manera possible, es pot fer al correu electrònic altafulla2017@gmail.com.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla