Esports
14 de novembre del 2014
El CFS Altafulla buscarà una nova victòria a la pista de La Unión per mantenir la segona plaça de la Divisió d’Honor Catalana
El partit es disputarà el diumenge a les 17:45h
El CFS Altafulla acumula aquesta temporada uns números per emmarcar. Tot i que va iniciar la competició d’una forma irregular, les coses a hores d’ara estan més que consolidades, i l’equip d’Oscar Prieto ocupa la segona plaça de la Divisió d’Honor Catalana Femenina. Està empatat amb 17 punts al Sabadell, i a només 3 punts del líder, el Teià.

L’eufòria en el vestidor és més que evident, i la moral amb què afronten cada partit els dóna molts punts respecte les rivals. Tot i això, l’objectiu prioritari continua sent la permanència. L’entrenador insisteix que cal seguir treballant i anant partit a partit. El proper, aquest diumenge a tres quarts de 6 de la tarda a la pista de La Unión, qui les rebrà després de perdre per 3 a 0 contra el Martorelles.

A nivell econòmic, la plantilla espera acabar la temporada sense problemes. Tot i això, encara no disposa de patrocinador.

D’altra banda, el CFS Altafulla té una altra cita important aquest cap de setmana. En el marc de la Festa Major de Sant Martí, ha organitzat una botifarrada popular pel diumenge. Serà a partir de les 12 del migdia al Parc del Comunidó.


Escolta les declaracions d'Oscar Prieto, tècnic del CFS Altafulla.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat