06 d'agost del 2015
El Nàstic venç per 0-2 a la selecció d’Andorra a un nou amistós
Els gols de Naranjo i Xisco Muñoz han servit per sumar una victòria més a un amistós en què molts suplents han gaudit de minuts
Bones sensacions del Nàstic a Andorra. Els tarragonins han sumat una victòria més a la seva pretemporada després de vèncer aquest dimecres al vespre per 0-2 a la selecció andorrana. Aquest enfrontament està programat dins l’estada de pretemporada que els grana estan realitzant des de dilluns i fins aquest dissabte.

L’estadi on s’ha disputat ha estat el Comunal d’Andorra La Vella, on la selecció juga els seus enfrontaments internacionals. El matx ha tingut un clar domini tarragoní amb nombroses arribades a l’àrea rival, que haurien pogut ampliar el resultat final de 0-2 favorable al Nàstic. José Naranjo (4’) i Xisco Muñoz (35‘) han estat els golejadors. Per contra, el conjunt andorrà també ha gaudit d’oportunitats de gol que han estat esvaïdes per Reina, en els primers 45 minuts, i Varo, a la segona meitat.

El gol de José Naranjo ha arribat després d’una rematada des de fora l’àrea que ha topat a un defensor i s’ha col•lat al fons de la xarxa. Al 22 ha hagut d’intervenir Reina per evitar el gol local després d’una bona jugada ofensiva. El Nàstic ha ampliat distàncies al 35 després d’una rematada de primeres de Xisco Muñoz; la centrada ha estat de Mousa Bandeh. El mateix davanter no ha pogut fer el segon gol del seu compte golejador en una rematada acrobàtica des de dintre de l’àrea. La pilota s’ha perdut per sobre el travesser.

A la represa, Emaná ho ha provat de falta directa al minut 48. El porter andorrà ha atrapat sense complicacions. I, cinc minuts després, el combinat local ha gaudit d’una doble ocasió per fer el primer gol. Varo ha refusat la primera rematada i, posteriorment, la segona rematada ha acabat en fora de porteria. Al minut 60 s’han produït tres canvis a les files grana, on s’ha pogut veure el debut de Iago Bouzón amb la samarreta del Nàstic. També han entrat Tejera i Gal Aral, que han substituït a Manolo M, Emaná i Fali. Al 65 ha pogut marcar De la Espada, rematant a fora una centrada des de la part esquerra de l’atac tarragoní. En els minuts restants la possessió ha estat per als homes de Vicente Moreno, tenint el control del partit en tot moment. La última ocasió més destacada l’ha tingut Palanca amb una rematada amb el cap que s’ha escapat de la porteria per pocs centímetres. Amb el marcador de zero gols a dos s’ha arribat a la conclusió del partit amistós d’entrenament.

Ha suposat una victòria més en aquesta pretemporada pel Nàstic, i el proper amistós que disputaran serà el proper dissabte, quan a l’estadi de la Nova Creu Alta s’enfrontin al Sabadell.