Esports
Foto: Beach Soccer
24 d'agost del 2015
Els torrencs Llorenç Gómez i Eduard Suárez acaben quarts d’Europa amb la Selecció Espanyola de Futbol Platja
La Superfinal de la Lliga continental enguany s’ha desplaçat de Torredembarra a Estònia
La Selecció Espanyola de Futbol Platja ha acabat en quarta posició la seva participació a la Superfinal de la Lliga Europea de la modalitat. L’esdeveniment es va disputar el 2014 a la Platja de la Paella de Torredembarra, i enguany s’ha desplaçat a la localitat de Pärnu, a Estònia. Una vegada més, a l’equip de Joaquín Alonso ha destacat l’accent torrenc, en aquest cas amb dos representants, com són Llorenç Gómez i Eduard Suárez.

Espanya va començar amb el peu esquerre la competició, amb una derrota contundent contra Itàlia per 2 a 7 a la primera jornada de la fase de grups. Un dia després, es va guanyar per 5-4 a la selecció d’Ucraïna, i dissabte es va guanyar per 3-4 a la pròrroga a Bielorússia. Si en lloc de vèncer al temps afegit, Espanya ho hagués fet al reglamentari, els homes d’Alonso s’haguessin classificat per la gran final, però al fer-ho al temps afegit s’han hagut de conformar amb la lluita pel tercer lloc.

Cada victòria en aquest esport dóna 3 punts si és al temps reglamentari, 2 en cas de pròrroga i 1 si s’aconsegueix a la tanda de penals. Els ucraïnesos, amb 6 punts, es van classificar per la final, Espanya, amb 5, va jugar pel bronze, i Itàlia va sumar 4 punts. Bielorússia, cap. Al partit pel bronze, els estatals no van poder superar la vigent campiona, Rússia, i van perdre per 3-6.

Pel que respecta a les actuacions dels representants del Baix Gaià, Gómez ha tancat la seva participació amb 3 gols, un a cada partit de la fase de grups, i Suárez amb un, el primer que aconsegueix amb la selecció.

Espanya ha quedat, doncs, fora del podi continental i no ha pogut defensar el sotscampionat de la darrera edició. El nou campió europeu és ara Portugal, després de superar els ucraïnesos als darrers segons de la final.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla