Esports
Foto: Beach Soccer
24 d'agost del 2015
Els torrencs Llorenç Gómez i Eduard Suárez acaben quarts d’Europa amb la Selecció Espanyola de Futbol Platja
La Superfinal de la Lliga continental enguany s’ha desplaçat de Torredembarra a Estònia
La Selecció Espanyola de Futbol Platja ha acabat en quarta posició la seva participació a la Superfinal de la Lliga Europea de la modalitat. L’esdeveniment es va disputar el 2014 a la Platja de la Paella de Torredembarra, i enguany s’ha desplaçat a la localitat de Pärnu, a Estònia. Una vegada més, a l’equip de Joaquín Alonso ha destacat l’accent torrenc, en aquest cas amb dos representants, com són Llorenç Gómez i Eduard Suárez.

Espanya va començar amb el peu esquerre la competició, amb una derrota contundent contra Itàlia per 2 a 7 a la primera jornada de la fase de grups. Un dia després, es va guanyar per 5-4 a la selecció d’Ucraïna, i dissabte es va guanyar per 3-4 a la pròrroga a Bielorússia. Si en lloc de vèncer al temps afegit, Espanya ho hagués fet al reglamentari, els homes d’Alonso s’haguessin classificat per la gran final, però al fer-ho al temps afegit s’han hagut de conformar amb la lluita pel tercer lloc.

Cada victòria en aquest esport dóna 3 punts si és al temps reglamentari, 2 en cas de pròrroga i 1 si s’aconsegueix a la tanda de penals. Els ucraïnesos, amb 6 punts, es van classificar per la final, Espanya, amb 5, va jugar pel bronze, i Itàlia va sumar 4 punts. Bielorússia, cap. Al partit pel bronze, els estatals no van poder superar la vigent campiona, Rússia, i van perdre per 3-6.

Pel que respecta a les actuacions dels representants del Baix Gaià, Gómez ha tancat la seva participació amb 3 gols, un a cada partit de la fase de grups, i Suárez amb un, el primer que aconsegueix amb la selecció.

Espanya ha quedat, doncs, fora del podi continental i no ha pogut defensar el sotscampionat de la darrera edició. El nou campió europeu és ara Portugal, després de superar els ucraïnesos als darrers segons de la final.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla