Esports
Foto: Altafulla Bloc
01 de setembre del 2015
En marxa el Campus de Pretemporada 2015 del CB Altafulla amb una vintena d’inscrits
Ja ha començat per als més petits, i per als més grans ho farà aquest dimecres. Es prolongarà fins el proper dijous 10 de setembre
Comença setembre, i comencen les pretemporades. És el cas del CB Altafulla, que des d’aquest dilluns ja té en funcionament el campus destinat a preparar la temporada. Els més petits ja ho han començat, i els més grans ho faran aquest dimecres a la tarda.
“Ho encarem amb molta il·lusió”, ha afirmat la presidenta del Club de Bàsquet, Assumpta Tomàs, qui també a reconegut que “enguany ha baixat una mica el ritme d’inscripcions”. Són una vintena de nens els inscrits, i qui estigui interessat encara és a temps.

Tomàs també ha reconegut que ha ajudat “el fet de tenir cinc anys de rodatge i d’organitzacions”. El campus acabarà el proper dijous 10 de setembre, i ja pensa també en la nova temporada, que confia que esdevingui un nou èxit. Les expectatives són il·lusionants, i en els cinc anys de vida del club cada any s’ha anat pujant el llistó de manera progressiva. Enguany no hauria de ser una excepció, i la presidenta està convençuda que tornarà a ser un gran any.

Les competicions esportives està previst que arrenquin al mes d’octubre, i per aquelles dates el CB Altafulla ja estarà en plena forma per atrevir-se amb els reptes de la nova temporada.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat