Esports
02 de setembre del 2015
El Riudoms és nou equip de Tercera Catalana i compartirà grup amb el CE Altafulla
El Bellvei ha renunciat a la categoria a pocs dies de l’inici de la competició
L’inici de lliga al futbol territorial serà, un any més imprevisible. Si la temporada passada era el Torredembarra B qui renunciava a la categoria pocs dies abans de l’inici de la competició i deixava la seva plaça al Bellvei, enguany es repeteix la història.
I precisament és el propi Bellvei el gran perjudicat. Ha decidit renunciar i la seva plaça és per l’equip de Quarta Catalana que va quedar més a prop de l’ascens, el Riudoms. Això significa que el CE Altafulla tindrà un nou company de grup.

Dissabte comença la lliga, amb aquesta modificació ja acceptada. Hi tornaran a militar 18 equips en aquest grup 3, dels quals només el campió pujarà de manera directa, el segon promocionarà per fer-ho i, si tot va segons les indicacions previstes, només el cuer perdrà la categoria.

Amb aquesta renúncia, es perd un dels partits més esperats de l’any, donat que l’estadi del Bellvei va ser el testimoni de l’esperat ascens de l’Altafulla a Tercera. Enguany, doncs, no es visitarà aquest camp de terra, sinó el d’un Riudoms que és, des d’avui, un dels rivals que lluitarà per la permanència als homes de Jordi Castro.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla