Esports
Foto: Facebook CF La Riera
03 de setembre del 2015
Neix el filial del CF La Riera, que jugarà aquesta temporada a Quarta Catalana
A dia d’avui el conformen una vintena de jugadors, i també acollirà els futbolistes que no tinguin plaça al primer equip
No són temps fàcils per els equips de futbol territorial. En una època on la diferència entre els recursos i les possibilitats dels equips més grans i els dels més modestos és més abismal que mai, és molt poc habitual rebre bones notícies. La Riera és l’excepció que confirma la regla, i està d’enhorabona.

Es presenta una temporada més que il·lusionant per aquesta entitat del Baix Gaià. El seu primer equip va aconseguir a finals del mes de maig l’esperat ascens a Segona Catalana, una fita històrica que no s’havia assolit mai. Aquest és el detonant que ha fet créixer a un gran ritme el club en aquest estiu.

Malauradament, estem acostumats a veure amb resignació les dificultats per les quals passen els equips en aquestes categories, i com filials com el del Torredembarra, ara fa un any, són els primers en pagar-ho i desaparèixer. I això dóna més mèrit encara al club rierenc, que ha creat de zero un filial, ‘La Riera B’, que militarà al grup 25è de la Quarta Catalana. Joan Pros, president del club, ha explicat que “els ajuts de la Federació i l’interès de molta gent del poble per jugar” ho han fet possible.

Es tracta d’un gran projecte de present i futur, que donarà cabuda als més joves del futbol base i també als jugadors que no aconsegueixin un lloc al primer equip. A dia d’avui, hi ha una vintena de futbolistes a les seves files.

La prioritat ara mateix, segons el president, és trobar un entrenador per poder començar la pretemporada aquesta mateixa setmana. Afirma que a dia d’avui s’està treballant amb diverses opcions, “d’El Vendrell, Altafulla i La Riera”.

La lliga a Quarta Catalana començarà al mes d’octubre, i coincidirà al grup amb un altre representant del Baix Gaià: la Unió Esportiva Creixell.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat