Esports
17 de setembre del 2015
El Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis torna a fer parada a Altafulla amb el seu segon curs acadèmic
En la primera edició, al municipi no només hi van prendre part mestres d’Educació Física, sinó que també hi van participar de Primària
El Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 afronta el seu segon curs amb l’objectiu de mantenir i ampliar l’impacte del projecte. D’una banda, s’ha dissenyat el portal web www.educatiu2017.cat que aglutinarà totes les activitats impulsades pels professors promotors. De l’altra, es crearà la figura del ‘Centre promotor dels Jocs Mediterranis’, dirigit a tots els centres educatius que disposen de la figura del professor promotor a les seves aules i impulsin activitats vinculades als Jocs entre els escolars.

En aquest nou curs es continuarà apostant per la formació dirigida a professors promotors i professorat d’Educació Física, en col·laboració amb les federacions catalanes a través del Consells Esportius. En el cas d’Altafulla, que el 2017 acollirà la prova de triatló, no només en formen part mestres d’Educació Física, sinó també hi participen professors de Primària.

Un altre dels objectius és seguir treballant en la sensibilització educativa de l’esport adaptat i integrat a través de l’experiència adquirida en el projecte europeu del Dia de l’esport integrat, que va tenir lloc el passat mes de maig a Itàlia i en el qual va participar-hi un equip de Tarragona 2017 format per membres d’entitats del territori.

El nou curs 2015-2016 ha donat el tret de sortida aquest dimecres amb una presentació a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, i el degà de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV, Lluís Marquès, han exposat els detalls del que serà la segona edició del projecte. També hi han assistit el conseller d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, i la cap de l’Àrea per a la coordinació i planificació escolar del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sílvia Rodes.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla