Gimnàstic de Tarragona
28 de setembre del 2015
El Nàstic suma un punt important per seguir creixent a la Segona Divisió A (0-0)
Els primers minuts davant el Valladolid van ser clarament dominats per l’equip local, tot i que els tarragonins van acabar tenint més ocasions
El Nàstic ha empatat a zero davant el Valladolid, en un partit que ha estat molt disputat. Els primers minuts van estar dominats pels locals però a mesura que passava el temps els grana van anar col•locant-se millor en el terreny de joc i tenint més domini de la pilota. Les ocasions més clares van arribar per part del Nàstic a través de bones jugades de Jean-Luc i remats de Marcos Jiménez de la Espada, David Rocha i Sergio Tejera.

A l’inici de la segona part, Vicente Moreno va canviar a Xisco Campos, que va tornar a jugar de lateral i tenia una targeta groga. Això va permetre que debutés a Segona Divisió el jugador de la pedrera, Jordi Calavera. El partit no va canviar gaire a la segona meitat, tot i que el Nàstic va acabar sent superior en els últims minuts de partit. Emaná va sortir des de la banqueta però no va poder marcar la diferència en un partit que va ser molt igualat.

També va debutar a Segona Divisió amb el Nàstic, el davanter, José Naranjo el qual va substituir a Marcos de la Espada que va rebre una forta topada al cap i li van haver de posar dos punts. Vicente Moreno es va mostrat molt satisfet amb el joc de l’equip al Nuevo Zorrilla.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats