29 de setembre del 2015
L’altafullenc Alberto Benito torna a sumar-se a l’atac del CF Reus davant de l’Atlético Levante
Els de Natxo González estan entre els set equips de Segona B que continuen invictes després de sis jornades de competició
El CF Reus continua invicte. Després de sis jornades de competició, l’entitat s’ha fet un lloc entre els únics set equips de la Segona B que encara no coneixen la derrota. A més, el combinat de Natxo González és el segon que més punts, i per tant, victòries, acumula a la categoria. Aquest cap de setmana per 2 a 1 contra l’Atletico Levante.

Els principals protagonistes de l’enfrontament han estat Edgar Hernández i Colorado, autors dels dos gols. Tampoc s’ha quedat enrere l’altafullenc Alberto Benito, qui també s’ha sumat constantment a les accions d’atac, i qui ha conquistat gairebé tots els seus duels individuals contra els rivals.

Amb quatre victòries i dos empats, se situen ara tercers a la classificació amb 14 punts. La propera cita la tenen el diumenge a partir de les 6 de la tarda a El Collao, on es veuran les cares amb l’Alcoià.