Esports
08 d'octubre del 2015
Més de 120 persones en la 19ena Trobada de les Penyes Ciclistes del Baix Gaià
La tradicional Pujada a Sant Antoni i la Diada Anual de la Penya del 24 d’octubre clouran la trentena temporada de l’entitat
La Trobada de Penyes Ciclistes del Baix Gaià ha celebrat aquest cap de setmana a Altafulla la seva dinovena edició. La Penya Ciclista d’Altafulla ha estat l’amfitriona de l’activitat, a qui han acompanyat les penyes habituals de Torredembarra, la Riera de Gaià i la Pobla de Montornès. Enguany, a més, s’hi han sumat també el Club Ciclista de Tarragona i la Penya de Vespella de Gaià.

Una altra de les novetats d’aquesta edició ha estat també la participació, per primera vegada, del grup de senderisme. S’han mantingut les rutes de carretera i de BTT. La jornada ha donat el tret de sortida a les 8 del matí al Parc del Comunidor, i ha culminat amb un esmorzar al Càmping Santa Eulàlia.

El president de la Penya Ciclista d’Altafulla, Juanjo Sirvent, ha fet una valoració molt positiva de la jornada, que ha reunit a més de 120 ciclistes.

Si ja van prendre part de la festivitat de Sant Antoni el passat mes de setembre amb una sortida infantil en què hi van participar més d’una seixantena de persones; properament també formaran part del programa, en aquest cas, de la Festa Major de Sant Martí. En aquesta ocasió, hi participaran amb la tradicional Pujada a Sant Antoni, i amb el Sopar anual de la Diada de la Penya del dia 24 d’octubre, que servirà per culminar la temporada i posar el punt i final al 30è aniversari de l’entitat.

Juanjo Sirvent ha demanat la participació de vilatans i vilatanes en una cita en què “no cal ser ni de la Penya ni ciclista”, i ha fet una crida també als infants, que rebran una samarreta commemorativa de l’efemèride.

El punt de trobada, com és habitual, serà a les 10 del matí a la plaça del Pou.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla