15 d'octubre del 2015
El Nàstic diu adéu a la Copa del Rei després de perdre per 2 a 1 contra l’Almería
La manca de punteria de cara a porteria i la falta d'encert s’han sumat a les errades defensives impròpies de l'equip de Vicente Moreno
No ha pogut ser. El Nàstic ha caigut derrotat aquest dimecres al vespre a Almería i diu adéu a la Copa del Rei. Els granes han buscat la victòria fins a l’últim minut davant d’un rival que ha aprofitat les seves oportunitats per endur-se el partit i el passi a la següent ronda.

El Nàstic ho ha intentat fins al final però els 3 minuts d’afegit dictaminats pel col·legiat no han estat suficients per igualar l’eliminatòria, que ha acabat amb un resultat final de 2 a 1.

La manca de punteria de cara a porteria i la falta d'encert s’han sumat a les errades defensives impròpies de l'equip de Vicente Moreno, que s’ha quedat a les portes de jugar contra un equip de Primera Divisió als setzens de final.

Amb la derrota d’aquest dimecres, el Nàstic acumula quatre partits sense guanyar. Els granes tornen avui a Tarragona per centrar-se ara en el partit de Lliga de dissabte contra el Bilbao Athletic. L’enfrontament es disputarà el dissabte a les 6 de la tarda al Nou Estadi.