Jessica Colomina
02 de novembre del 2015
El CE Altafulla es deixa remuntar a la segona part en un partit contra el Valls que començava guanyant
Els altafullencs tornen a quedar amb 10 per l’expulsió de Diego en el minut 29 del primer temps
L’EF Valls va remuntar el partit i va acabar guanyant al CE Altafulla per 3 gols a 1. Tot i que els altafullencs s’avançaven en el marcador en el minut 7 a través del golejador Tommy Anguita, que ja en porta sis, els vallencs capgirarien el marcador en la segona part.

A la mitja hora de partit, l’altafullenc Diego va ser expulsat amb vermella directa, un fet que s’està convertint en habitual pels homes de Jordi Castro que, la setmana passada veia com Nieto també era expulsat. Domènec Hernández va esdevenir el botxí dels altafullencs amb dues dianes en el segon temps (52’ i 69’). El tercer gol del Valls va ser obra de Mellado en el minut 89’ per deixar dat i beneït el matx.

Tot i la derrota, el CE Altafulla se situa a mitja taula amb onze punts. Ocupa l’11è lloc de la classificació i els números deixen clar, de moment, la irregularitat de la trajectòria de l’equip a la lliga que paga car les baixes de jugadors que arrossega per lesió. Els altafullencs sumen tres victòries per quatre derrotes i un empat. La nota positiva és que amb equips de dalt no s’arronsa i aconsegueix sumar punts, mentre que, per contra, punxa amb equips previsiblement més assequibles.

La propera jornada, la número 10, l’Altafulla rebrà aquest diumenge a les 17h, el CD Riudoms, equip recentment ascendit de categoria. En la jornada del cap de setmana, els del Baix Camp perdien a casa per 1 a 2 davant el CD El Morell B. El Riudoms se situa amb 6 punts avant-penúltim de la classificació, ha sumat 3 empats i una victòria, i ha perdut 3 enfrontaments.