Esports
Foto: Jèssica Colomina
18 de novembre del 2015
El president del CE Altafulla considera una “imposició” la proposta de nous horaris de l’Estadi Joan Pijuan
Francesc Julià veu “acceptable” la nova taxa per fer ús de les instal·lacions, però no aprova que s’equipari amb la del Pavelló
El CE Altafulla no ha vist amb gaire bons ulls la proposta de l’Ajuntament de concentrar el màxim nombre de partits en una mateixa jornada, de tal manera que només es faci ús de les instal·lacions en diumenge quan el primer equip jugui com a local. Una proposició que el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, va fer pública ara fa uns dies en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio.

En referència a aquestes declaracions, el president del CE Altafulla, Francesc Julià, ha assegurat al magazine Espai Obert d’aquesta casa que “la informació que l’edil va fer pública als estudis difereix de la que els va donar a ells com a entitat”. Julià ha explicat que “en un primer moment la proposta no va arribar com a tal, sinó que pretenia ser una imposició”. El principal problema ara, segons el president, és que fa molts mesos que van presentar els horaris de competició a la regidoria; un calendari molt difícil de modificar amb la federació.

Pel que fa a les noves taxes esportives referents a l’ús de l’Estadi Joan Pijuan que inclouran les Ordenances Fiscals del 2016, Francesc Julià considera que estableixen un preu “acceptable”. El que no comparteixen des de l’entitat, però, és que es comparin amb les taxes del Pavelló Poliesportiu. En cas que s’hagi de definir d’aquesta manera, ha afegit que “també s’haurien d’equiparar els vestidors i els lavabos públics, per exemple”.

Les tarifes aprovades són de 5 euros/hora en el cas del futbol 11, i de 3 euros/hora per al futbol 7.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla