Esports
18 de novembre del 2015
Xavi Arranz debuta a casa com a nou entrenador del primer equip del Catllar
El conjunt ha perdut per 2 a 3 contra la Rapitenca, i ja es prepara per assolir la primera victòria amb el nou tècnic al camp del Lleida Esportiu
Xavi Arranz ha debutat aquest cap de setmana com a nou entrenador del primer equip del Catllar. Una estrena que ha acabat amb derrota a casa per 2 a 3 contra la Rapitenca. Un resultat que Arranz no considera just. Creu que “ha estat l’estratègia la que ha marcat el partit”.

Xavi Arranz és conscient que la situació és “complexa”, però creu molt en un equip que té “molta qualitat”. “Els jugadors donen el seu 100% als entrenaments, i ara només falta optimitzar les posicions”. Afronta el nou repte amb “molta il·lusió”.

El nou tècnic és el cinquè en el que portem de temporada. Primer es va fer càrrec del combinat Manuel Lora, després Jorge Arcilla, més tard Sebastian Herrera, i el darrer va ser, de forma provisional, Lolo.

Tants canvis en tan poc temps han portat l’equip a la part baixa de la classificació, amb només 5 punts aquesta campanya. L’entitat espera que amb aquesta nova incorporació el combinat recuperi el bon camí de les darreres temporades. Xavi Arranz tindrà una nova oportunitat per sumar la seva primera victòria el proper cap de setmana al camp del Lleida Esportiu, un equip de la part mitja de la taula.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla