Esports
Foto: Tarragona 2017
19 de novembre del 2015
Barcelona acull aquest cap de setmana dues noves sessions formatives de voluntaris de Tarragona 2017
Ja hi ha més de 130 inscrits per participar al Museu Olímpic en les xerrades informatives i formació bàsica dels Jocs Mediterranis
La ciutat de Barcelona acollirà aquest cap de setmana dues noves sessions formatives organitzades per l’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Més de 130 voluntaris ja s’han inscrit per participar en aquestes dues jornades, que consistiran en una xerrada informativa i una formació bàsica.

Totes elles tindran lloc a les instal·lacions del Museu Olímpic aquest divendres 20 de novembre de 7 de la tarda a 9 del vespre, i dissabte 21 de novembre de 10 a 12 del migdia.

La planificació d’aquestes sessions respon d’una banda, a la voluntat de l’organització dels Jocs Mediterranis d’apropar-se al màxim a tots els municipis seu de Tarragona 2017, i de l’altra, a la necessitat de donar resposta a la gran demanda i implicació dels voluntaris inscrits procedents de la ciutat de Barcelona, seu de la competició d’hípica als Jocs de 2017.

Finalment cal recordar que l’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis, que ja compta amb una xifra d’inscrits propera a les 4.000 persones, ha iniciat recentment un pla específic de captació de voluntaris als diferents municipis seu.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla