21 de desembre del 2015
El CE Altafulla tanca el 2015 amb una derrota per 1 a 6 a casa contra el Segur
El conjunt de Jordi Castro acumula des de principis de temporada 8 derrotes, 5 victòries, i 2 empats
El primer equip del CE Altafulla ha tancat el 2015 amb derrota. Els homes de Jordi Castro han tornat a perdre al Joan Pijuan, en aquesta ocasió per 1 a 6 contra el Segur, un dels conjunts de la competició més difícil de batre.

El gol dels altafullencs arribava al minut 10 del partit, quan el resultat ja s’elevava a l’1 a 2. No ha estat fins la segona meitat, al minut 55, que no ha arribat el tercer dels visitants. Des d’aleshores i fins el final, ha estat el Segur l’únic capaç de continuar sumant fins arribar a l’1 a 6 final.

Una nova derrota que els fa baixar posicions a la taula una jornada més. Ara són tretzens amb 17 punts.Els altafullencs tanquen l’any amb 8 derrotes, 5 victòries, i 2 empats.
Ara tenen vacances de Nadal, i no tornen a la competició fins el proper 10 de gener, quan visitaran el camp de l’Escola Sant Pere i Sant Pau.