20 de gener del 2022
L’Alcarràs no dona opció al Catllar (4-0)
El segon i el tercer gol en el final del primer temps i l’inici del segon, enterren les opcions dels del Baix Gaià
El CE El Catllar ha patit una golejada en la visita d’aquest dimecres al camp del FC Alcarràs per 4-0 en el partit corresponent a J9 del Grup 3 de Primera Catalana. Els catllarencs s’havien desplaçat amb l’optimisme d’aconseguir un bon resultat i fer el salt a la zona mitjana de la classificació, i amb aquesta derrota continuen dins del descens.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, ha assegurat que “el resultat és enganyós” perquè pel seu criteri “és el partit que hem jugat millor”. La manca d’encert en les primeres ocasions els ha penalitzat, mentre que el rival els ha fet mal al contraatac.

Els locals s’han avançat quasi a la mitja hora de joc amb el gol de Youssef Ouakkati. Ara, el que veritablement ha fet mal al Catllar han estat el segon i el tercer gol en el final de la primera part i l’inici de la segona. Iker Cortés i el mateix Ouakkati l’han sentenciat. I ja en el minut 80, Carles Oro ha anotat l’últim gol de la nit.

Els catllarencs acumulen dues derrotes seguides, i es mantenen 12ns amb 13 punts. La bona notícia és que la classificació segueix molt igualada, i amb dos o tres bons resultats seguits, poden fer un salt important. Amb tot, el compromís d’aquest diumenge, a casa davant el Tàrrega (12h), és encara més important que fa set dies.