04 de març del 2022
L’Altafulla apel·la a la bona dinàmica al Joan Pijuan per batre a la Floresta
Els altafullencs disputen el penúltim partit de la 1a fase amb l’objectiu de guanyar i dependre si mateix per acabar 8è en la darrera jornada
El CE Altafulla continua aquest dissabte la defensa de la 8a posició del subgrup 8A de Segona Catalana. Els altafullencs reben al CD La Floresta (17h) en el penúltim compromís de la 1a fase, el darrer que jugaran al Joan Pijuan.

L’equip de Raúl Tudela ve de caure golejat al camp del millor equip del subgrup, el Reddis (4-0). Un partit força diferent i exigent respecte al d’aquest dissabte i al de la darrera jornada a Montblanc davant dos rivals que el persegueixen en la classificació. I això els ‘obliga’, en certa manera, a oferir la millor versió.

El fet de jugar a casa segur que els ajudarà, com així ho ha demostrat contra alguns dels rivals més forts com el Roda de Berà (3-2) i el Cambrils Unió (1-1). L’equip perd per a la causa a Raúl García, que compleix cicle d’amonestacions, tot i que recupera a Yeray Fité.

Per la seva part, la Floresta està obligada a guanyar per esgotar les opcions d’arribar a la 8a posició en l’última jornada. El cert, però, és que també depèn del que facin el Vila-seca i el Montblanc. La ratxa que travessa és força negativa. No en va, encadena nou jornades sense guanyar amb set derrotes i dos empats. Enguany només ha aconseguit tres victòries, a més.

Com és habitual, podreu escoltar el partit en directe a Altafulla Ràdio a través del 107.4 FM, el web www.altafullaradio.cat, l’aplicació per a dispositius mòbils, o la TDT. La transmissió començarà a les 16.50h, 10 minuts abans de l’inici del duel.