23 d'agost del 2021
L’Altafulla cau davant el Camp Clar en el primer test de la pretemporada (0-2)
El porter Mohamed Lamkadem i els jugadors de camp Sergio Gallo i Sergi Azagra han debutat amb l’equip altafullenc
El CE Altafulla ha perdut davant l’Atlètic Camp Clar per 0-2 en el primer partit de la pretemporada, que s’ha disputat aquest diumenge 22 d’agost a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

En el primer onze del curs 2021-22, Raúl Tudela ha utilitzat set futbolistes que continuen de temporades anteriors, i quatre dels nous reforços: el porter Mohamed Lamkadem, i els jugadors de camp Sergio Gallo, Sergi Azagra i Aaron Doblado, que ha pujat del Juvenil. També ha tingut minuts un altre jugador del planter i ja amb fitxa del primer equip, Joan Nogués.

El Camp Clar dirigit per l’exentrenador de la Riera, Txetxu Ferreros, s’ha avançat amb un gol de Robert Infantes, també exjugador del conjunt rierenc, en el minut 8. Roger Tatay ha encarrilat el triomf dels visitants en el 45’. L’exjugador de l’Altafulla, Jairo Alexander ‘Mini’, ha entrat des de la banqueta i s’ha retrobat amb alguns dels seus excompanys.

El del Camp Clar havia de ser el segon partit del període de preparació, perquè el dia abans hi havia programat un Altafulla – Icomar. El partit, però, no es va poder jugar perquè el conjunt visitant tenia suficients jugadors per jugar. Com a mínim, no amb els requisits que demana la Federació Catalana de Futbol per jugar amistosos.