07 d'octubre del 2019
L’Altafulla deixa escapar dos punts en un duel d’alt voltatge contra l’Arboç (2-2)
L’equip de Raúl Tudela suma el primer empat de la temporada després d’avançar-se amb els gols de Genís Cañas i Manu Cobacho
El CE Altafulla i el CF L’Arboç s’han repartit els punts en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. El resultat ha deixat un regust agredolç en el conjunt del Baix Gaià, perquè ha deixat escapar un resultat de 2 a 0 en l’última mitja hora de joc.

Els altafullencs no han gaudit d’un partit tan plàcid com el que van tenir davant el Torreforta. Tot, fruit de la pressió i intensitat que executava el seu contrincant amb un sistema 3-5-2 que li permetia ajuntar molts jugadors en el centre del camp. A poc a poc, però, ha fet seu el control del joc i han creat perill davant la porteria de Franchu.

En una d’aquestes aproximacions, Albert Val ha fet un centre a dins de l’àrea, que ha impactat contra el braç de Dani Bello. El col·legiat ha xiulat la pena màxima i Genís Cañas ha agafat la responsabilitat de xutar des dels 11 metres. El porter arbocenc ha aturat el remat del ‘10’ groc-i-negre, que en el refús no ha perdonat. Minut 17, 1 a 0.

L’equip de Raúl Tudela ha seguit a la cerca del segon col, que acabaria arribant en el minut 27 amb un remat de Manu Cobacho des de dins de l’àrea, que ha sorprès Franchu. El resultat ha convidat a pensar en una nova victòria al Joan Pijuan, perquè defensivament, l’Altafulla ha estat molt còmode contrarestant el joc directe de l’Arboç.

En el segon temps, però, el guió ha canviat. Les modificacions tàctiques i els canvis de Tudela no han ajudat l’equip a mantenir el resultat, i els del Baix Penedès ho han aprofitat. Arnau Moya ha retallat la distància en el minut 60’, després de rematar amb el cap un centre exquisit de Gili.

L’Altafulla ha tingut diverses oportunitats per marcar el tercer, però la seva manca d’encert ha mantingut amb vida a un Arboç que, tot i quedar-se amb deu jugadors per l’expulsió de José Vila en el 80’, ha estat capaç de fer la igualada amb un xut de Xavi Garcia des de la frontal de l’àrea.

L’empat manté l’Altafulla en la 5a posició amb 10 punts, mentre que l’Arboç és 9è amb 7. El pròxim diumenge, els altafullencs visitaran el CE Alcover, que es troba en la penúltima posició amb 3 punts. El partit es disputarà a les 6 de la tarda al Municipal Kiko Casilla.