27 de setembre del 2021
L’Altafulla empata contra la Canonja en una estrena accidentada al Joan Pijuan (2-2)
La lesió del porter Mohamed Lamkadem marca el tram final del partit, on els altafullencs s’han posat per davant i han encaixat l’empat poc després
El CE Altafulla ha sumat aquest dissabte un nou empat en l’inici de temporada al subgrup 8A de Segona Catalana. Aquesta vegada, els groc-i-negre han empatat a casa davant la Canonja (2-2) en un partit marcat per la lesió del porter local, Mohamed Lamkadem, que s’ha hagut de retirar en ambulància per un trau al cap després de xocar contra un jugador visitant.

El futbolista va ser traslladat a l’hospital, on va rebre 8 punts de sutura, i es recupera bé. Un ensurt, que va obligar a aturar el partit durant 10 minuts. L’acció va arribar cinc minuts després que Manuel Cobacho igualés en el 67’ el gol inicial del canongí Daniel Trujillo en el 36’. Un golàs des de llarga distància, neutralitzat pel remat de cap del davanter tarragoní.

La lesió de Lamkadem, i l’obligada sortida del porter suplent, Ismael Aammouri, no va perjudicar la moral de l’equip. Els canvis que havia introduït Raúl Tudela amb l’entrada d’Alberto Romeu Nieto i Jorge Carmona, ja havien capgirat el guió d’un partit, que la Canonja controlava sense problemes.

Just després de reprendre el partit, una centrada de Carmona des de la banda dreta ha impactat en el braç d’un defensa, i l’àrbitre ha assenyalat penal. Enric López ha transformat la pena màxima, executant a la dreta del porter. Malauradament, cinc minuts després, Aitor Miranda Vázquez ha xiulat penal en l’altra àrea, molt discutit pel conjunt altafullenc. Daniel Maireles l’ha aprofitat per fer el 2-2 definitiu.

El jugador de l’Altafulla, Arnau Díaz, ha remarcat que el penal que els hi han xiulat en contra “és dubtós”. Igualment, ha destacat les forces de l’equip per aixecar-se després de la lesió de Lamkadem.

El defensa també ha fet referència a l’inici de lliga de l’equip. Entén que els resultats en la pretemporada poguessin generar dubtes, però ha assegurat que el vestidor estava convençut que la situació canviaria en la competició. I així ha sigut.

L’Altafulla és 8è amb 2 punts, i es troba dins de la llarga llista d’equips que haurien de lluitar per la permanència en la segona fase. El següent compromís dels altafullencs és al camp de la Cultural Bonavista, el proper dissabte a les 17h.